31 Ekim 2011 Pazartesi

hoşlandığın adamı sevgilisiyle görürsen

insanın kalbinin küt küt çarpmasına neden olan olaydır. ağzına edendir. bugün 2. kez başıma gelendir. hoşlandığın adam, birkaç güzel gün geçirdiğin aylarca gecelerce muhabbet ettiğin adam tam dibinden sevgilisiyle elele geçer. kalırsın bir an. bir donukluk gelir. sonra çocuğa bakarsın yüzü gözü ağzı burnu tamamlanmaya başlar. evet evet aynı saçlar, aynı ceket. ama yanındaki başka biri. ahanda eleleler. sonra kendi elele olduğunuz an gelir aklına. sadece 10sn sürmüştü diye düşünürsün. sonra ilerlemeye devam ederler. hala eleleler. ve elele olmaya devam edecekler. çocuk senin yaslandığın duvarda bir şey inceler gözü sana ilişecek mi diye merak edersin ama yok gözü sana ilişmez. görmezden geldi mi acaba diye düşünrsün. ama öyle olsa bir anlık gözgöze gelme durumu olabilirdi dersin. acaba gördü mü görmedi mi derken. onlar metroya ilerlerler. sen de arkalarından bakarsın öyle. sonra aklından en azından öpüşürken görmedim buna da şükür diye geçirirsin. sonra aklından binlerce düşünce geçer. acaba kız kendi evine mi gider yoksa ona mı giderler, saat de erken aslında bu saatte gitmeleri de garip ama sevgililer lan istedikleri saatte istedikleri yere giderler. sonra kızı incelemişsindir biraz. lan bu 2 hafta önceki kız mı acaba o mu değil mi diye düşünceler beynini doldurur. o sırada zaten kalp ritmin düzensizleşir. hala mı beraberler lan falan dersin. sonra onla geçirdiğin anlar gelir aklına. 

düşünceler devam eder. görseydi nolurdu acaba diye düşünürsün acaba görmezden mi gelirdi? ya da selam mı verirdi? konuşmazdık ama. lan 1 adım daha önde olsam beni görcekti falan dersin. sonra bugün taksim’e gelmeden aklından geçen şimdi onu sevgilisiyle görsem ne olur acaba düşüncesi gelir aklına. sonra hay sikeyim böyle işi dersin. bir insanın aklından geçen hep mi başına gelir yaa. 

sonra arkadaşın gelir ona anlatırsın ve yorumu şudur: kızım sen de çok meydande yerlerde bekliyosun ilk burger şimdi metro ee herkes burda zaten normal yani. ee haklı tabi. garip bir şeymiş lan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder