31 Ekim 2011 Pazartesi

god is an astronaut kafası

kafamda deli sesler var.
yokluğun veya varlığın bir anlam ifade etmemeye başladığında sen artık elinden gelen bir şey olmayacağını anlıyorsun. çünkü sen hayatı bir yerde durdururken o aksine devam ediyor. sadece sen orda kalıyorsun. ve ilerlemeye karar verdiğinde her şey çok hızlı akıyor ve büyük bir değişimin içinde buluyorsun kendini. hızlı akmasının sebebi sen durduğunda onun devam etmesi zaten. değişimden nefret etmene rağmen yıllardır değişime ayak uydurmak zorunda kaldın. değişim de gitme dediklerin gibi dinlemiyor seni. değişme dedikçe değişiyorlar. zaten değiştikleri için gidiyorlar. gene gitmek’e geldi konu neyse.
sana anlatmak istediklerim var ve senin dinlemediklerin. kullandığım kelimeler, anlatmaya çalıştıklarım, cümlelerim seni hiç mi hiç etkilemiyor belki ama ben gene de anlatacağım. 
bak şimdi senin aşk sandığın şeyin ne olduğunu anlayabilen çıkmadı daha. nasıl bir mallıkla bağlanıyorsun anlamıyorum. nasıl böylesine derinden hissediyorsun anlamıyorum. sanki yıllardır senle berabermiş de sonradan gitmiş gibi bir acı hissediyorsun anlamıyorum! ama deli seviyorsun be bak bunu biliyorum. 
1 senedir boktan giden hayatını düzeltmeye karar verip hiçbir şey yapmadın. ama onun yanında sanki yeni baştan başladın ve bugüne kadar nerdeydin sen dedin. bugüne kadar nerdeydi harbiden? kendini bile tanımayan bir insanın hayatına neden şimdi girdi? hatta girmedi bile. girer gibi yapıp defolup gitti. neden gitti peki? değişen neydi? 
hala kendini iyi hissediyorsun farkındayım. o seni istemiyor belki ama onun yanında unuttuğun geçmiş hala unutulmuş durumda. silinen fotoğraflar, mesajlar, insanlar… 1 sene önce yapman gereken ama yapmadığın için hayatını mahveden şeyleri yaptın. onun sayesinde tabii.. ama o yok. o olmayacak hiç. ve sen onun sana yaptığı iyilik sayesinde belki toparlanacaksın ama kalbinde o olacak. sen onu isteyeceksin -seni istiyorum- ama o hayatına devam edecek(olması gerektiği gibi). sen şans eseri onu gördüğün anlarla yetineceksin o seni görmeyecek ve zaten görmek istemeyecek. sen onla geçirdiğin 3 4 günü düşünüp duracaksın ve o çok daha iyilerini geçirecek. sen ağlayacaksın o gülecek. sen dağılacaksın o biraz daha eklenecek. sen biterken o büyüyecek. 
adaleti sikeyim bize bir şey olmasın be.
god is an astronaut kafası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder