27 Ekim 2012 Cumartesi

dövmeci maceraları vol4: her şeyin sonu büyük final


aslında sadece birer bira içip geri dönecektik. 5kişilik bi grup halinde otururken arkadaşımdan hoşlanan çocuk dönmeyin şarap alırız xlere geçeriz dememiş ve ben cevabı arkadaşıma bırakmamış ve yurda geri dönmüş olsaydık hiçbir sorun olmayacaktı. ama canımız içmek istiyordu. 
dükkana geri dönüp onu da alıp 2li gruplar halinde başka yerlere gidiyormuş gibi ayrıldık ordan ve taksilere bindik. beşiktaşa gidip tekelden içecek aldıktan sonra evde koltuklara yayıldık ve film izlemeye başladık. 2 arkadaş erken ayrılmak zorundaydı ve kalktılar. biz de 2 kız 2 erkek olarka takılmaya devam ettik. 
film izlerken bu beni ssaçımdan çekip omzuna yatırdı sonra kolunu kaldırınca ben karnına doğru kaydım iyice yerleştim yatıp film izliyorum. sonra saçımla kulağımla falan oynamaya başladı. arkadaşım uyuyakalınca yarın da iş olunca hadi yatalım artık dedik. ben 3kişi sığcaz mı buraya diye sordum o sığmazsınız dedi e napcaz dedim sen benle yukarda yatarsın dedi. iyi dedim. zaten diğer çocuk çoktan soyunup yatmıştı. bu tuttu elimden yukarı çıkardı beni. arkadaşlarımla çok uyuduğumdan bi erkekle uyumak sorun değildi benim için. adam evli sonuçta ne olabilir ki diye düşünüyorsun. neyse soyunduk yattık yatağa.
ilk başta sırt üstü yatıyorduk ikimizde. sonra bu kolunu uzattı oraya yatmam için ben de buna dönerek göğsüne yattım. muhabbet ediyoruz falan ama kafamı da aşağıda tutuyorum adam çekici çünkü. bu bi ara bi şekilde öptü beni sonra da gerisi geldi zaten. sabaha kadar bilmemkaç kere seviştik. aşağıdaki arkadaş on kere yanımıza geldi sıkıldım diye. oturduk muhabbetler falan. ben anlattım bu anlattı. sorguladım neden yapıyosun diye anlattı. ilk değilmişim zaten. tonlarca kez olmuş bu. karısına çok aşık ama sekse farklı bakıyor adam. sonra işte benim ona olan ilgimi anladığından falan bahsetti dükkanda şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun diye sıraladı. bi ara sarhoş muyduk diye sorguladık sonra yooo gayet de istedik bunu dedik. 
işin kötüsü tek bi pişmanlık duymadım o yatakta sevişmek dışında. garip yani. pişman olmalıydım ama olmadım.
eğlenceli yanı nasıl sevişmeye başladıydık biz diyip olayı tekrarlayıp bi daha sevişmek.
diğer kötü yan ise norlevo almak zorunda kalmak.

4 yorum:

  1. olması gereken bir final:)) skor kaç kaç:))

    YanıtlaSil
  2. bence de olması gerekiyordu oldu :D

    YanıtlaSil
  3. bilmem kaç kere :)) kaç kere:)) kaç kere

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil