27 Ekim 2012 Cumartesi

dövmeci maceraları vol 2


sabaha kadar heyecandan uyuyamayan ben 5gibi uyuyakaldım sonra da erkenden uyandım ve 13:30da taksimde dövmecideydim. neyse xy benden 15 dakika sonra geldi kızın birine geçici bi dövme yaptı 2 dakkada sonra biz aşağıya indik ve dövmenin tasarımını yapmaya başladık. ona kalırsa her şeyi o yaptı neyse. yaklaşık 1 1.5 saat tasarımla uğraştık. sonra da dövmeyi nereye yapıcaz diye kavga ettik. o, kaba tabirle kasıktan dize kadar bacağıma istiyordu bense küçük bir şey olsun koluma olsun istiyordum. biz uma thurman yapıcakken dövmenin yeri konusunda kavga edince bu bi atarlandı bıraktı milla jocoviche döndü. iyi dedim o olsun. neyse beni de bi güzel kandırdı çünkü ufak olcak merak etme dedi ama dövmeyi koluma yapıştırdığında omuzdan dirseğe kadardı neredeyse hatta erden abi gelip iyi kandırmış seni dedi. ilk kandırılmamı orda yaşadım zaten. sonra biz başladık dövmeye. benle beraber adamın biri de cover up yaptırıyordu. onunki de baya büyük bi şey idi. xy bana heyecan var mı falan dedi yoo dedim iyi o zaman güzel dedi başladı dövmeye. böyle 1 saat geçti yemek molası verdik. sen şimdi yemekten sonra sigara da istersin dedi e yani dedim üzerine bi de sigara molası verdik. sonra tekrar başladık. su da geldi o sırada. ben daha bi rahatladım zaten. sonra 1saat daha geçti gene bi sigara molası. dövmem de şekillenmeye başladı. ama dükkana gelen giden benim dövmeye bakıyor. cidden kocaman ve değişik bir şey oldu çünkü. neyse biz sigara molasındayken tekrar yerimize oturduk diğer dövme yaptıran adam ya biraz ses çıkar hiç mi acımıyor sen ses çıkarmıyorsun diye ben de utanıp bir şey diyemiyorum dedi. bense sessiz çığlıklar atıyorum ama. sesim çıkmıyor ağzımı açıyorum sadece çığlık atıyormuş gibi. zaten acıdı desem de xy acımıyor diyor. yani acıdı deme şansım yok. ( bu arada ufak dövme acımıyor ama benimki gibi büyük ve detaylı bi dövme yaptırınca 1.5 saatten sonra acımaya başlıyor 4. saatin sonunda acıdan bayılacak duruma geliyorsun) neyse ben gene sigara molası diye yalvarırken burkay tamam 5 dakka sonra diye diye 1 saat daha dövme yaptı. bu arada bana dövme yaptığından ben ona sigara ısmarlıyorum sürekli. biz sigara içerken birileri geldi erden abiye gidip benim dövmemi  falan sordular fiyat aldılar. tabi bana dediği fiyatı söylemedi dövmenin gerçek fiyatını söyledi. biz gene devam ettik artık dövmede 5. saatte falandık bıraktı. ben de yalvardım bırak diye. çünkü cidden artık kolumu hem hissetmiyordum hem de çok canım acıyordu ki vücudum da boyayı almıyormuş artık. normalde 2 seanslık dövmeyi tek seansta bitirmeye çalıştı çünkü xy. o bıraktı ben oh be diyip sigaraya koştum. kolumu falan sallıyorum kan gelsin diye. 
benle beraber dövme yaptıran adamın dövme seansı bitince (o 8 9 saattir yaptırıyordu) adamın bi ara elini cebine attı çıkardı para ona dövme yapanın tezgahına düştü o da bahşiş mi bıraktın abi hayırdır diyince adam parayı almadı al dedi çay içersin dedi. çay içersin!!!! 50liraya nerde çay içiyorsun lan. biz son paramızı dövmeye vermişiz para kalmamış adam 50liraya çay içersin diyo. tabi biz hemen  bi 15 dakka dalga falan geçince bize de gitti çikolata aldı bi sürü. 
evli bi adamdan nasıl hoşlanılır onu anlatayım size;
-benim tanıdığım tüm evli adamlar genelde dikkat eder konuşmalarına. hani gider bi yerde bir şey içersin ama adamın evli olduğu bellidir. ama burkay öyle değil. sana çok rahat şekilde iltifat edebiliyor. hem de bunu içten yapıyor. 
-çizimleri ayrı bi mükemmel. hani sırf o çizimler için aşık olunur adama
-sucuk kaşar yedik diye kokcaz şimdi dedim öpüşcez mi ki dedi. şeytanın aklına giriyor yani. karpuz kabuğu kaçırıyor. ne alaka lan öpüşmekle diyorsun ama acaba öpüşsek nasıl olur diye düşünüyorsun.
-dövme yaparken kazağını falan çıkarıyor bak senin için soyunuyorum tam hizmet falan diyor. böyle cümleleri var. ben acı içinde bağırırken sen ne güzel sesler çıkarıyorsun öyle falan diyordu.
-zaten ilk akşam sen evli misin diye şaşırınca ne oldu çok mu üzüldün diyince üzüldüm lan acaba diye düşündüm oysa aklıma gelmemişti yani.
-hem evliymiş gibi davranıyor hem bekarmış gibi.
-benim dövmem bitince birine daha dövmeye başlıyordu. sen bi dövme daha mı yapcan diye sordum ( sırf benimkiyle toplamda 8saat uğraştık diye sormuştum) noldu sen beni mi bekliyorsun bira falan mı ısmarlayacaksın dedi.
yani bunlar basit şeyler ama adamla burun buruna dövmeyapınca azıcık kafanı dövmeye çevirsen öpüşecekmiş gibi kalınca ve adam da yakışıklı olunca böyle bi etkileniyorsun. 
neyse ya benim dilimde zaten. evli adama bir şey hissedilmez sonuçta. ben o evli değilmiş gibi platonik platonik takılırım zaten 2 hafta sonra randevum var ondan sonra da 4 ay para ödemeye gidicem sonra parası bitince bi daha dövme yaptırırım ben bütün sene xy’ı görürüm zaten.

1 yorum:

  1. Bunları kitap olarak yayımladın mı veya düşünür msn?

    YanıtlaSil