28 Mart 2012 Çarşamba

sevgili olmak


kursu mursu varsa gideceğim ben. bilmiyorum abi sevgili olmayı gerçekten bilmiyorum. acınası durumdayım resmen. fazla rahatım. kıskanmıyorum kıskanamıyorum gerçekten. kıskansam bile adama söylemek gelmiyor içimden. sonra bana karışılmasını da sevmiyorum. karışmasın lan anam babam karışmıyor. yani annem bana dışarı çıkarken çok içme diyen bi insanken hatta içme demesinin sebebi genelde grip ilaçları olmasıyken sevgilimin bana alkollü ortama girme demesi saçma geliyor siktir lan diyorum içimden. neyse en son deneyimimde gayet güzel gittiğine inandığım ilişki aslında güzel değilmiş. meğerse ben fazla boğmuşum adamı aramayarak.

gerçekten acınası bi durumum var. zor kadın tribi yapsam olmuyor yapanlar mutluyken ben elim boş dönüyorum. rahat olsam kendim gibi bu da olmuyor sadece seks gözüyle bakılıyor. e mak napıcam o zaman ben nasıl davrancam? nolur biz de sevişerek başlasak uzun yıllar sürse ilişkimiz. ne yani illa bakireyim diye mi kandırayım seni? o zaman mı değer vericeksin de sevgili olacağız? ilk sevişmemizi de reglime denk getireyim de kan da gör istersen hı? siktir git amk ya. neyse kendi kendime de konuşmaya başladım ben.

aslında suç da bende gibi. hani seven siken olayı. insanlara şans vermem gerektiğini hala öğrenemedim ama adını duyduğumda bile içim bi hoş olmayan adamla da olmuyor yani ne yapayım ben?

tavsiye alayım diyorum. ilk cümle sevişme oluyor. önce ilişki bi rayına otursun ondan sonra yap. e amk ya ten uyumumuz yoksa napıcaz o zaman? sevgili de öyle kolay terkedilen bir şey diil ki hele sevişemiyor lan bu diye terketmek çok adice olur yani.

insanlar nasıl uzun seneler ilişki yürütüyor hem de bunu dırdır yaparak yapıyor anlamıyorum. paso kavga eden arkadaşlarım var yıllardır beraber. kıskançlıktan birbirini yiyen insanlar var. hayatı sadece 2 kişiden ibaret canlılar var. sevgiliyi sikeyim arkadaşlarıma bişey olmasın tezini benimsemiş bi insanım ama gene de insan bunları gördükçe üzülüyor. lan 20yaşındasın 25inden önce evlenmeyi düşünüyorsun ama elle tutulur hiç ilişkin olmamış diyorum kendime. 20yaşımdayım ve yaşıtlarımın en az 2şer senelik ilişkileri var. 20yaşındayım ve yaşıtlarım sevgililerin salak salak kız tripleri atıyor. 20yaşındayım ve sadece beraber aynı evi paylaşacağım bi sevgili isterken yaşıtlarım eli memesine değdi diye sevgilisini neredeyse nikah masasına oturtacak. 20yaşındayım ve hayatım gerçekten çok güzelken kendi kendimi bunaltıyorum. beyaz atlı prens olmadığını biliyorum ama kara şovalye de yok ortalıkta. gri de olur bak gerçekten. böyle acıyorum işte kendime salak salak.

amaaan ne olduğunu bilmediğim bir fiil bir eylemdir sevgili olmak. öğrenemediğim. öğrenmek için çabalasam da beceremediğim. belki de zamanında değerini bilmediğim insanların bana bedduasıdır bu. belli mi olur?

2 yorum: