21 Mart 2012 Çarşamba

bir şey okudum bir yerde

bir kadın 10dk muhabbet ettiği bir adamla seviştiğinden sonra da adamın bunun çantasına gizlice 200lira bıraktığından ve kadının da adamın demek istediği şeyi kabullendiğinden bahsediyordu
neyse şimdi kendi fikrime gelirse:
sevişmek fazlasıyla özel bir olaydır. ama bakın duygular falan değil olayın kendisi özel. yani ister 10 dk önce tanış ister 1 sene farketmez o cinsel çekim geldi mi kaçırmamak gerek. zaten olayın alt yapısı tamamen cinsel çekimle alakalıdır. 
karşındaki adamla farkında olmadan bir kıvılcım patlar arada. hani böyle o sana dokunsun, parmak uçlarını tüm teninde gezdirsin istersin. o konuştukça dudaklarının şeklini senin ağzında hayal edersin. ona dokunmak, dilini bedeninde boydan boya geçmek istersin. ve bunlar anlıktır. birkaç saniye içinde düşünülür.
sevişirken koparsın dünyadan o an hiçbir ahlak kuralı, hiçbir toplumsal değer, hiçbir yargı umrunda olmaz. o an sadece sen ve o adam umrunda olur. o an sadece o adamın dokunuşları umrunda olur. o an sadece ruhunun bedeninden çıktığını ve büyük bir zevkle diğer ruhla birleşmesi umrunda olur.
sevişmek özeldir. ve insana hem kendisini hem karşındakini özel hissettirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder