23 Mart 2012 Cuma

oha beni arkadaşlarıyla tanıştırdı kesin çok ciddi



bugüne kadar hangi adam beni arkadaşlarıyla tanıştırsa aramızda bir şey olabilir gözüyle baktım. evet o kadar salaktım. ama ne biliyim erkekler sadece yattıkları ya da arasında bir şey olmayacak hatunları neden gün yüzüne çıkarsın arkadaşlarıyla tanıştırsın ki dedim. ah ben kime dedim?! 
bizim bay rıfkı ile ikinci buluşmamızdı. gene aynı mekanda buluşmuş sarmaş dolaş öpüş kokuş oturup beyfendinin ben senden hoşlanmıyorumlarını dinlemiştim. ama beyfendi bunları benim elimi tutarak bana sarılarak ve beni öperek söylemişti. neyse ses çıkarmadım ben. e o da şaşırıp ne düşünüyorsun diye sordu bana. o an tek düşündüğüm oturduğumuz mekanın karşısındaki binanın camlarıydı gerçekten. ve ben dürüst insan hemen doğruyu söyleyip karşıdaki camları düşünüyordum dedim. onlara odaklanmışım. aynı bu muhabbet iki üç sefer daha oldu. sürekli karşıdaki camlar dikkatimi çekiyordu. 
o akşam bi arkadaşları gelecekti ve onda kalmayacaktım ama her nasılsa o plan iptal oldu ve bizim rotamız gene onun evi oldu. saat 10a doğru mekandan kalkıyorken ben bi tuvalete gittim baktım gene hesabı ödemiş bu sefer tepki gösterip e ben ödeyecektim dedikten sonra onun taksiyi en ödersin demesiyle mekandan çıktık. 
eve geldiğimizde ev arkadaşı evdeydi ama biz bi süre eve giremedik. çünkü anahtarı ev arkadaşındaydı ve çocuk kapıyı bir türlü açamadı. e biz de merdivende boş boş duracağımıza kapı her an açılabilir korkusuyla öpüşmeye başladık. ufak ufak masum masum. neyse en sonunda ev arkadaşı yanlış anahtarı taktığını anladı da kapıyı açabildi. 
eve girdiğimizde çocuk yemek yapıyordu eh biz de açtık zaten. yemeği ben devralıp onlara güzelce bi makarna ve snitzel yaptım. onlar da benim emirlerimle masayı toparladılar ve sofrayı kurdular. koyduk makarnaları yiyoruz. bu arada ev arkadaşıyla da muhabbet ediyoruz. bölümümü duyunca çocuğun çenesi baya açıldı zaten bir sürü soru falan. 
biz böyle odaya geçtik sonradan artık sevişelim modundayız falan. bu bi duş aldı geldi bornozuyla. herif bi de seksi zaten. bunu bornozunun iplerinden tutup kendime çektim ve neyse işte biz o gece de sevişemedik. bari sevişemiyoruz salona geçelim çocuklarla oturalım dedik. diğer ev arkadaşıyla falan da tanıştım böylece. 
gece yastıksız uyumak zorunda kaldım. beyfendi yastığın tamamını kaplıyor bi de uyurken gözüme dirsek attı. nasıl uyudum ben de bilmiyorum. uyanır uyanmaz da bana bi yastık alalım olmuyor böyle dedim iyi tamam alırız dedi. sevgili olmaya yaklaştık falan diye düşündüm tabi ben de şaşırmadı ve garipsemedi çünkü.
sabah ev arkadaşının sevgilisi de gelmiş kızla film izliyorlardı. uyandığımda kız sesleri geliyordu içerden. bu bana dönüp bizimki kıskanmış hemen kızı çağırmış dedi. neyse içeri gidip kızla da tanıştım. şu çakma sarışınlardandı ve çok kasıntı duruyordu. onlar film izlerken biz de oturduk himym izledik. bu tuttu beni kolunun altına aldı. eh arkadaşlarının yanında sevgili gibi de durduk. 
ama ben böyle düşünürken evden ayrılıp yurda döndükten 4 saat sonra acı gerçekle karşılaştım. beyfendi bana biz bi ilişki yaşayamayız olmaz diye mesaj attı. lan niye bi ikinci buluşmayı yaşadık o zaman hadi buluştuk neden eve gittik neden arkadaşlarınla tanıştım neden onların yanında sarıldık ettik. oysa bunlar sadece benim düşüncelerimdi. onun için normaldi. ben sadece abartıyordum. böylece başlamadan bi ilişki bitmiş oldu.

2 yorum:

  1. 4 saat önce aklı nerdeymiş acaba. bu gibi durumlarda kıssasa kıssas hallerini çok seviyorum. "kendini bu kadar önemsemeni saygıyla karşılamaya çalışıyorum fakat seninle olmak istediğimi nereden çıkardın?" gibi şeyler söylemek pek sevimli durumlara yol açıyor.

    YanıtlaSil
  2. ahhh keşke söyleyebilseydim bense hırsına yenik düşen bi kadınım bir erkek beni reddedemez düsturuyla delirip baya saçmalıyorum :)

    YanıtlaSil