23 Mart 2012 Cuma

kahkaha atmaktan sevişemedik



bir adam vardı daha önce bahsetmiştim penisine rıfkı diyordum hai. neyse onunla yaşadığım ilk yatak olayını anlatmaya karar verdim.
aylarca süren yazışmaların kamera görüşmelerinin ardından ben istanbul’a dönünce görüşmeye karar verdik. bir cuma günü buluşacaktık. ben son hazırlıklarımı yapmıştım. zaten ağdam yapılmış olduğundan rahattım da zaten ama bir sorun vardı prezervatif sevmeyen bendenizin tehlikeli dönemiydi. adetin 2.haftasındaydım ve prezervatifle sevişmek zorundaydık. işte bunları düşünerek gittim buluşmaya. onun her yere geç kaldığını bildiğimden yarım saat geç gitmeyi düşünüyordum ama yapamadım. iyi ki de yapmamışım. 17:30daki buluşmamıza 2 dakika geç kaldım diye bana geç kaldın mesajı attı. meğerse herif benim için 15 dakika erken gelmiş. şaşırdım ve sevindim tabi. ama tek şaşkınlığım bu değildi. benim kamerada gördüğümden daha yakışıklı bir herif vardı karşımda. gözlükleri hariç. 
yıllardır erkeklere güneş gözlüğü yakıştıramadım. sevmiyorum yani ne biliyim. feminin geliyor bana güneş gözlüğü. erkekler takmasın istiyorum. ve herifte güneş gözlüğü vardı. neyse o çok da dert edilecek bir ayrıntı değildi.
buluştuktan sonra ben günlerdir alkol dışından bir şeygörmediğim için alkolsüz bir yere gitmeyi teklif ettim. taksim’in arka sokaklarından birinde bi mekana gittik çay içmeye. evet ilk buluşmamızda çay içiyorduk. neyse uzun süren muhabbetten sonra ikimiz de içkiyi çok sevdiğimizde hadi bir şeyler içmeye gidelim dedik. çıktık ordan bu sefer nevizade tarafına geçtik. onun sürekli gittiği mekanlardan birine oturduk. biralarımızı da söyleyip muhabbete devam etmeye başladık. saat ilerledikçe benim kalkma saatim yaklaşıyor o ise bende kal diyordu. bi ara lavaboya gitti geldi ve yanıma oturdu. yer değişimi de geldiğinden ilk öpüşme anını beklemeye başladım. önce kolunu uzattı koluna kafamı yasladım sonra böyle birbirimize çerez yedirmeler romantik anlar falan var hani. biliyorum ne romantik ne romantik diyorsunuz. her neyse. birden ağzıma fındık koyup çiğneme dedi ve o an beni öptü diliyle fındığı aldı tekrar geri verdi ve şimdi çiğne dedi. o an ağzım kullaklarıma vardı zaten. ilk öpüşmemiz cidden çok güzeldi. 
onda kalmaya karar verdikten sonra saat 10a doğru kalktık mekandan. sarmaş dolaş istiklale çıktık. öpüşe öpüşe gidiyoruz ama ona önüne bak diyip kendimi çekiyorum. o bi gözümle bakıyorum dese de biz sağa sola kaykılıyoruz sürekli. böyle güle oynaya gittik bi taksi bulduk elimden tutup taksiye doğru gitti ve bindik. takside de devam eden öpüşüp koklaşmadan sonra eve vardık. evi güzel ve büyüktü. 3 kişi kalıyorlardı ve o gün kimse yoktu. eve bira söyleyip salondaki koltukta oturup televizyon izlemeye başladık. bi ara gelip kucağıma yattı ben de saçlarıyla oynadım. sonra biraları yere koyup koltukta öpüşürken bir anda koltuktan düştük koltukta üstümüze tabi. biralar da halıya döküldü ama biz gülmekten ölüyorduk. tabi sevişemememizin nedeni bu kısım değil.
sonra odasına geçtik. yengeç burcu romantik erkeğimiz mumları yaktı ve güzel bir ortam oluşturdu. ben sevişmemeye odaklı o sevişelim kafasında derken bir şekilde soyunuk bulduk birbimizi. işte o an bize sevişemeyeceğimizi gösterdi. ilk tepkim ohaa bu çok büyük nasıl gircek lan oldu. aynen buydu. sonra da canım çok yanar yeaa diye ağlamaya başladım resmen. ama gülmekten ağlıyorum. baya kahkahalarla gülüyorum ben. sonra ben bıraktım tabi çocuğu döndüm bizim rıfkı’ya konuşuyoruz böyle muhabbet falan. bildiğiniz 3. kişi rıfkı. hani olur ya sevgililerin yanındaki 3. kişi. heh o bizim rıfkı işte. biz baya rıfkı’yla muhabbet ettik. arada sarstım kendisini falan derken çocuk da biraz bozuldu tabi. cinsel moddan tamamen çıktık zaten unuttuk sevişmeyi falan. gülmekten ölüyoruz olum ne sevişmesi. eh zaten prezervatif de olmadı. ev arkadaşınmış bi de prezervatif ama bizim rıfkı’nın kafasından bile girmedi yani o derece. neyse bizim beyaz zenciyle napalım yatalım uyuyalım bari dedik sarıldık uyuduk. tabi ben gece boyunca rıfkı’yla ilgilendim çocuğu da unuttum. 
işte penis dediğinin de bi normali olmalı yani. böyle kocaman olunca da sevişemiyorsun. 

6 yorum:

  1. sen görseydin sen de gülerdin napiyim :D

    YanıtlaSil
  2. Her zaman goruyorum zaten:)

    YanıtlaSil
  3. heeee alt metin :
    kendimde görüyorum zaten :D
    anladım ben :D

    YanıtlaSil
  4. Korkulacak bisey yok..vajina penise gore sekil alir..yolunu buldumu gider..dont panic:)

    YanıtlaSil
  5. büyük olmasına hiç gerek yok bence :)

    YanıtlaSil