25 Mart 2012 Pazar

gelsin biscolatalar gitsin italyanlar




giydiğim her kıyafetin üzerimde aldığım günkü gibi durmaması üzerine büyük bir gazla başladığım diyetimin ilk günündeyim. evet evet ilk gün. dün gece kararı alınıp her ne kadar sabah koşusuna çıkmak unutulsa da -o saatlerde 352543534645. uykumu uyuyordum- doyurucu ama az kalorili kahvaltıdan sonra gidip diyet alışverişimi de yaptım. gerçi bu sefer kendim değil kızlarla başladık hani birbirimizi gazlarız gibi geliyor ama yine de zor. bu kaçıncı diyet başlangıcı bilmiyorum ama her seferinde sonu daha da çok kilo almakla bitiyor onu biliyorum. o yüzden bu seferkini olabildiğince uzatmaya ve yaza kadar devam ettirmeye karar verdim. gerçi her hafta yapılmak zorunda kalınan alışveriş bütçemi zorlayacak olsa da işin ucunda biscolatalar, italyanlar ve bilumum yakışıklı, kaslı, kılsız türk erkeği var. evet ayda en fazla 5 kilo verebileceğim bi diyetin ilk gününden bunları düşünmeye başladım. sanki bu erkekler de benim fazlalıklarımın gitmesini bekliyormuş gibi sanki ben o fazlalıklarda kurtulunca hoop anında geliverecekmiş gibi. neyse neden hayallerimin içine ediyorsam. gelirler belki belli mi olur. taş gibi hatunum.

işte günlerim böyle kendimi gaza getirmekle geçiyor diyet zamanları. asıcam dolabın kapağına da bi biscolata erkeği ohh mis. hava da bir güzel ya böyle ben iyice kendimden geçtim. hayallere dalıp gidiyorum. tabi tüm hayaller dümdüz bi göbek, bronz bir ten ve incecik bir vücut üzerine kurulu. böyle denize karşı oturmuşum bir salıncakta. uzatmışım bacakları, kafamda da bir şapka yanımda limonata kitap okuyorum. tabi bu hayallerin bu şekilde olmasının bir sebebi de finallerden önce veya sonra -hala kararsızım- gideceğim ayvalık tatili. ayvalık’taki arkadaşımın kalk gel demesi ve bana yaptıklarını ballandıra ballanıra anlatması üzerine kalkıp hemen gitmeyi düşündüm ama o kadar da kolay değilmiş tabi. okul var bir kere nereye gidiyorsam?!

ayvalık tatili ve erkekler üzerine kurulu hayallerimden sıyrılıp gerçek hayata döndüğümde şu an laptop için masa görevi görebilen göbeğimle karşılaşıyorum. hayır bir göbek bu kadar büyüyemez. hadi hamileleri anlarım içerde kocaman bebek var ama normal bi insanın göbeği nasıl büyür neden büyür?! büyümesin arkadaşımç o göbek dursun bir yere kadar büyüsün sonra da dursun. ama yok durduramıyoruz o büyüdükçe büyüyor. hayır mekik mi çekmedim yemekleri mi kesmedim ama yoook büyüdü de büyüdü. bu sefer de işe yaramazsa sikerim lan diyip bi daha uğraşmıcam. hayır bi de ben göbekten kilo alan bi insan da değildim ne oldu birdenbire böyle anlamadım.

arada kendimle kavga ediyor arada güzel hayallere dalıyor günüme devam ediyorum işte.

10 yorum:

  1. göt büyüterek biscolata erkeği istemek var ya deli oluyorum:)

    YanıtlaSil
  2. diyet yapıyoruz herhalde :D

    YanıtlaSil
  3. Onlarda bekleyecek:) bol bol zipla:)

    YanıtlaSil
  4. amaaan böyle beğensinler beni :D

    YanıtlaSil
  5. Begensinler tabii:) korkarsin ama siklerinden:)

    YanıtlaSil
  6. yok yaaa görünüşe aldanmamak lazım ufağını buluuruz

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. mailini bulamadım yorumlara yazdım

    YanıtlaSil