27 Nisan 2012 Cuma

beni kucağına al bebeğim


koyu renk dar bi kot ve siyah sütyen ikilisinin ne kadar seksi göründüğünü bilmeyen yoktur sanırım. seksi olduğunu düşünmeyen de yoktur bence. güzel bi popo ve dik dolgun memelerle çok seksi olur bu hal. 
yazmaya başlayıp bitiremediğim seksten bi parça geldi aklıma demin.
bi sürü sütyenim var ama bunların çoğunluğunu siyahlar oluşturur. kendimi siyah sütyen içinde iyi hissederim bazen sırf sütyenle gezdiğim oluyor evde. yine böyle güzel bi siyah sütyen ve dantelli siyah iç çamaşırı akşamında herifle sevişirken altımdaki kotu çıkarmadan sadece bluzumu çıkardı. sütyen duruyor kot duruyor ve o şekilde kucağına aldı beni. bacaklarım belinde kollarım boynunda ve o sırtıma sıkıca sarılıp bedenimi onun bedenine yapıştırmış bi şekilde dakikalarca öpüştük. arada kafanın hafif geri atılmasıyla herifin dudaklarının boyna inmesi sonra tekrar yukarı çıkması. benim uzun saç fetişistliğinden dolayı elimi herifin saçlarında gezdirmem ya da çekiştirip durmam o anı cidden seksi bi an yaptı.
belki seksi değilim belki güzel değilim ama o an onun kucağında o şekilde kendimi seksi hissettim. görüntü itibariyle de hoş bi görüntü zaten.

2 yorum: