22 Ocak 2011 Cumartesi

kese kağıdını erkeklere geçirelim


bir avuç kendini bilmez erkeğin uydurduğu yasalardan biri bu kese kağıdı yasası. neymiş efenim vücudu güzelmiş de yüzü çirkinmiş. kese kağıdıyla idare edilirmiş. çok vodkadan sonra bir de bu çıktı başımıza. bizim mükemmel derecede yakışıklı, en az 1.85 boyundaki baklavalı kaslı türk erkeklerimize kendimizi beğendiremiyoruz. herifler öyle ki orda burda türk kızları gitsin rus kızları gelsin mantığına falan bürünmüşler. zaten ruslar da ne bulur bu türklerde anlamam. senin o sarışın heykel gibi bebelerin neyine yetmiyor. ama yooook illa bizim olaya balta koyacaklar.

neyse efenim konumuza gelirsek bu erkeğimiz böyle bizle dalga geçtiğini falan sanar. arkadaş ortamlarında anlatır durur. bir kız görür kese kağıdıyla gider aslında yaa diye fikrini belirtir. bi de bu çok matah bi şeymiş gibi kahkahalarla güler. senin kaç içkiyle gidersin acaba? hı? kaç fıçı bira lazım? kaç shot tekila lazım? galon galon şarap gelse gene gitmezsin lan beyni yerine göt kılları kıvrılmış gerizekalı herif. tanrım sen akıl fikir dağıtırken bizim erkekleri neden unuttun acaba? o kadar kötülük yaptık da sana böyle mallarla uğraştırıyorsun bizi.

hayır bi de bu bamya pipili 2 saniyede boşalan erkeğimiz asla kendine bakmaz he. ona göre onun 20cm pipisi vardır 1 saatten önce de boşalmaz yerli zenci seni. hem böyle düşün hem de sonra bize bok at sevişmiyor diye. ne sevişicem lan senle it! neden sevişeyim yani. sen benim arkamdan dangalak dangalak konuş sonra da türk kızları rererö sensin rererö.

sonuç olarak bu sebepten dolayıdır ki bellerine değil ellerine kuvvet yaşıyorlar hayatı. hadi bakiyim sen elizabethle ilişkine devam et ona kese kağıdı da gerekmez.

2 yorum:

  1. yok öyle bişey be..sik kalktı mı eşeği bile angelica jolie görür:)

    YanıtlaSil
  2. valla hala bunun muhabbetini yapan insanlar var yani :D

    YanıtlaSil