8 Mart 2013 Cuma

modern dünyada kadın


21. yüzyılın modern dünyasında erkekleştirilmiştir. bunun en büyük sebebi de sosyal medyadır. arkadaşım ben neden ofsaytı bilmek zorundayım ki? kadınların alayı ofsaytı öğrendi neden mi? erkeklerin gözüne girmek için. benim için futbol sevgili mutlu olsun diye ona hediye edilen forma kadar olmalıydı. holigan gibi maçta bağırıp küfretmek değil. 
sonra noldu şunu içen kadın candır bunu içen kadın canandır moduna girdiler kadın kısmı alkolik oldu çıktı. bi kadına en yakışan içki şaraptır ötesi de yok. bi kadın deli gibi içmesin 2 kadehten sonra çakırkeyf olsun öyle bardak bardak bira götürüp sağlam kalmasın. kadın naiftir yahu.
sonra oyun oynayan kadın dediler bi baktık kadınlar pesinden wowuna lolden bilmemneye her oyunu oynar olmuş. abi gitsin erkek arkadaşlarıyla oynasın pesini cartını curtunu banane. niye benle oynamak istiyor. bu paylaşım falan değil valla.
bence erkeklerde gizli bi gaylik var yoksa neden sevgililerinin futboldan anlayan onla deli gibi maç izleyip küfür eden onla deli gibi içen onla oyun oynayan bi kadın olmasını istesinler ki? arkadaşlar bizde iki x var hatırlatırım. gay olmak da kötü bir şey değil yani eğer böyleyse boşuna yormayın artık kadınları. sizin yüzünüzden kadınlığımızdan çıktık lan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder